Absurde toelatingsregels doorstroom vmbo naar havo in de prullenbak

Een nieuwe wet bevordert de doorstroom van vmbo naar havo. Over gelijke kansen in het onderwijs.

Ik ben nieuwsgierig...

Een trotse Tielenaar

Als ik door onze prachtige stad fiets raak ik nooit uitgekeken en voel ik mij hartstikke trots op onze stad. Toch beneemt het succes ook het zicht op de schaduwkanten. Daarom strijd ik voor een eerlijker en groener Tiel. Op 21 maart 2018 doe ik mee aan de gemeenteraadsverkiezingen namens GroenLinks.

Ik ben nieuwsgierig...

De vrijwillige ouderbijdrage & incassobureaus

Het is bijna 15:00. Ik heb net een workshop gegeven over het promoten van mr-verkiezingen. Mijn derde workshopronde op het congres voor medezeggenschap op school begint bijna. 'Ik kom voor de workshop over schoolkosten, zit ik hier goed?,' vraagt een mevrouw die de...
Ik ben nieuwsgierig...

De beste

“Je hoeft niet de beste te zijn. Als je maar je best doet... Dan wordt je vanzelf de beste.”  
Ik ben nieuwsgierig...

Narcisten op school

In gesprek met m'n zoontje: 'Op #school hebben we #narcisten.' Wat? 'Narcisten. Narcisten.' Wat? 'Narcissen.' Oh, #narcissen. — Kaja Sariwating (@KajaSariwating) 1 april...
Ik ben nieuwsgierig...

Kijkwijzer

“Wooooooow. Dit is zó voor kinderen van mijn leeftijd” – Zoon van 6 jaar die filmpje op YouTube kijkt –
Ik ben nieuwsgierig...

Kartelpartijen, trollen en nepnieuws: de frames van de politiek

Nog precies één week tot de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Politici doen in verkiezingstijd veel om goed voor de dag te komen bij stemmers. Pechtold die op Instagram toont hoe menselijk hij is door z'n verzameling manchetknopen te tonen, Asscher die...
Ik ben nieuwsgierig...

De Schaefer-factor

'In geouwehoer kun je niet wonen.’ Prachtige quote die nog steeds raakt. https://t.co/SmBAcHSqlC — Kaja Sariwating (@KajaSariwating) 7 maart...
Ik ben nieuwsgierig...

Wat hebben Molukkers aan de politiek?

Nog 11 dagen tot de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Verschillende politieke partijen proberen kiezers te overtuigen met verkiezingsbeloften. Maar wat hebben Molukkers aan de politiek?

Ik ben nieuwsgierig...

Pap bekent kleur / John Mayer

"Is dit een mama- of papaliedje?" "Ik denk een papa-liedje." "Waarom dan?" "Want papa doet zo met z'n hoofd op de muziek bewegen." - zoon van 6 jaar en z'n vader aan de keukentafel - Het ritmisch bewegen was op John Mayer. Pas op: muziek is...
Ik ben nieuwsgierig...
Een trotse Tielenaar

Een trotse Tielenaar

Als ik door onze prachtige stad fiets raak ik nooit uitgekeken en voel ik mij hartstikke trots op onze stad. Toch beneemt het succes ook het zicht op de schaduwkanten. Daarom strijd ik voor een eerlijker en groener Tiel. Op 21 maart 2018 doe ik mee aan de gemeenteraadsverkiezingen namens GroenLinks.

De vrijwillige ouderbijdrage & incassobureaus

De vrijwillige ouderbijdrage & incassobureaus

Het is bijna 15:00. Ik heb net een workshop gegeven over het promoten van mr-verkiezingen. Mijn derde workshopronde op het congres voor medezeggenschap op school begint bijna. 'Ik kom voor de workshop over schoolkosten, zit ik hier goed?,' vraagt een mevrouw die de...

Share This